Books The Guardian

wordery Buy Books Online, Over 10 Millions Books

Lelaki Itu Untukku review Ô eBook or Kindle ePUB

read Lelaki Itu Untukku

Lelaki Itu Untukku review Ô eBook or Kindle ePUB ì ➣ [Epub] ➝ Lelaki Itu Untukku By Mazni Aznita ➭ – Feedmarkformulate.co.uk ORKED Harlina anak tunggal ayahnya tetapi tidak pernah ada istilah ditatang bagaikan minyak yang penuh oleh si ayah yang jelas jelas membencinya Mungkin kerana itu dia menjadi gadis Tu sahaja dia harus akui dalam tidak kesempurnaan Tengku Emery Iskandar di matanya lelaki itu punya hati nurani yang luhur“Aku memang macam ni dari dulu pun macam ni Aku tak pernah berpura pura pun di hadapan kau Dan aku tak pernah suruh pun kau bawa aku ke tempat bodoh macam ni” Orked Harlina“Abang tahu Orked ni kuat orangnya Tapi yang kuat nilah yang abang risaukan Abang risau Abang takut Orked hanya kuat di luar tapi rapuh di dalam Sebab tu Orked perlukan abang I’m gonna be your shoulder to cry” Idlan Riyaz“ I’m not perfect He’s either And the two of us will never be perfect But if I can make you smile at least once causes you think twice about me then I’m perfect for you” Tengku Emery Iskandar. Ohhhh Mcm yg ckp sblm ni Mmg salah timing aku baca novel ni Apapun sangat berpuas hati dgn hasil MA yang tidak pernah mengecewakan Klimeks yg baik Emosi ML terikut sama Yg ML kesalkan adalah kenapa ending dia begitu Rushing benar Tp ok jugak kot Kalo x mau cecah 1k muka surat Cinta tulus n suci yg digambarkan oleh Em x seteguh cinta Orked padanyaYa Orked terkeliru dgn perasaannya Idlan lelaki pertama yg sedar kewujudan Orked Mana mungkin hatinya tidak jatuh kasih Mana mungkin dia x jatuh sayang Tp ML pasti itu bkn cinta Kalau x dia x mungkin tergugat dgn Em Kalau x dia x mungkin rasa bersalah kerana menyukai Em Em Kenapakah dia kembali dlm jelmaan Id ML sgt x puas hati Hishkkk Bkn dia x baca nota tu Bukan dia x tahu kebenarannya Bkn dia x tahu Orked cinta dia But y Naper dia jd jelmaan Idlan jugakTp serius weh Mmg tersayatlah hati Bila Em kecewa ML Pulak yg terasa lebih Tp antara Em dan Id ML lebih suka IdAl FatihahOit Lupa lak Ni novel jer Tp teringin jugak ML jumpa jelmaan Idlan dlm hidup ML Sbb ML rasa ML dah jumpa Orked

read & download Å eBook or Kindle ePUB á Mazni Aznita

Dan jelas dia tidak ingin Idlan Riyaz menjadi abangnya Takkan sekaliTetapi itu kata mulut Hati di dalam paling tahu apa yang diingini Apabila dia yang tidak pernah dilindungi tiba tiba punya guardian angel bukan dari syurga tetapi dari Kota London siapa yang tidak mahu Apabila dia yang tidak pernah dikasihi tiba tiba diberi perhatian maka episod baru tercipta Jadilah dia secret admirer abang tirinya sendiri Dan kerana Idlan Riyaz dia mula belajar untuk menyayangi mempercayai dan menerimaDan kerana Idlan Riyaz juga dia kenal Tengku Emery Iskandar si playboy aka BFF Idlan Riyaz yang ada karakter yang Masya ALLAH kereknya mamat ini Baginya Idlan Riyaz lebih sempurna dan penyayang berbanding Tengku Emery Iskandar Cuma sa. cerita yang agak menarik mengenai Orked Harlina yang mencintai dua orang lelaki pada waktu yang sama Idlan Riyaz dan Tengku Emery Iskandar tapi hanya sorang yang akan bersama dgn orked

Mazni Aznita á 3 summary

Lelaki Itu UntukkuORKED Harlina anak tunggal ayahnya tetapi tidak pernah ada istilah ditatang bagaikan minyak yang penuh oleh si ayah yang jelas jelas membencinya Mungkin kerana itu dia menjadi gadis yang keras hati suka melawan sedikit ‘liar’ tetapi masih sekuntum bunga yang rapuh di pelosok hati Apabila si ayah berkahwin dengan seorang janda anak satu lagilah dia panas hatiKes tidur lokap semalamnya kerana bergaduh di kelab malam mempertemukannya dengan Idlan Riyaz anak emak tirinya yang selama ini belajar di luar negara Maka bertemulah buku dengan ruas Idlan Riyaz yang sentimental cool penuh kematangan dan Lelaki Itu Epubpandai ‘mengenakan’ membuatkan hati si bunga liar berasa menyampah Dia tidak pernah punya seorang abang. Ini bukan review Cuma 'rasa' seorang pembacaMazni AznitaAnita ArusziNovel novel beliau memang sentiasa saya tunggu Dan beliau adalah antara penulis yang novelnya saya capai tanpa baca sinopsis Seperti biasa novel Anita bukan tertumpu pada hubungan cinta uda dan dara sahaja Elemen kekeluargaan memang tak pernah lari dari karya beliau Itulah salah satu sebab kenapa saya sukakan karya beliau Dan mungkin juga sebab saya ni orangnya yang cepat tersentuh membaca novel ini memang buat mata berkaca kaca dan dada jadi sebakA must read